۲۶
۸۷
آقــا

اختلال نعوظ؟

اگر کسی بگه که گاهی اوقات هنگام سکس مشکل حفظ نعوظ (نه رسیدن یا نرسیدن به نعوظ) داره و علتش هم مشخص نباشه ولی ادعا کنه که با یه فیلم پورن به نعوظ میرسه و در تمام مدت فیلم نعوظش پایداره و یا با مصرف قرص تادالافیل مشکلی برای حفظ نعوظ نداره، میشه گفت که مشکلش جنبه ی روانی و اعتماد به نفسی داره و مشکل فیزیکی نداره؟؟؟
میخوام بدونم نشانه هایی هست که ما رو به این نتیجه برسونه که مشکل روانیه و از صرف هزینه در قسمت بررسی علل فیزیکی خودداری کنیم؟؟؟

2 پـاسـخ

بازدید : 632 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران