۱۶
۵۲
خانــم

سلام آقای دکتر من فک پایینم هم مشکل جلو بودن داره هم بلند بودن از ۱۰ سالگی درمان ارتودنسی انجام میدادم و دوره های مختلف ارتودنسی های ثابت و متحرک استفاده کردم و تا حدودی مشکل جلو بودنش بهتر شده ولب خود دکتر بهم گفتن اگه بخوام میتونم جراحی انجام بدم ولی الان ۱۶ سالمه و دارم عذاب میشکم بخاطر بلند بودنش خیلی دلم میخواد جراحی انجام بدم ولی خیلی جاها شنیدم تو سن ۱۶ سالگی ممکنه دوباره برگرده ؟

نظر شما چیه بنظر شما امکانش هست بخواد برگرده اگه جراحی انجام بدم تو این سن و اگر هست امکانش چقدر ؟
خوده شما حاضر هستید انجام بدید جراحیشو؟

بازدید : 178 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح دهان ، فک و صورت در تهران