خواب رفتگی پاهاهنگام نشستن؟

سلام خسته نباشید آقا دکتر بنده 29 سالمه متاهلم تقریبا 10سال یابیشتر که وقتی روی فرش میشینم تقریبا15 دقیقه هردوپام. ازانگشتام تازانو میخوابه وتیر میکشه ودیگه نمیتونم تکون بدم وباید آروم آروم پاهامو درازکنم تابهترشه آقای دکتر علتش چیست؟ممنون

1 پـاسـخ

  • سلام علت خواب رفتن پاها موقع نشستن روي زمين به خاطر فشار به اعصاب پا و همچنين کاهش خونرساني پا بعلت فشرده شدن عروق خوني ميباشد که در افراد لاغر اين مشکل بيشتر خود رانشان ميده. اگر فرد سابقه کمردرد داشته باشد احتمال درگيري عصب سياتيک وجود دارد.همچنين در افرادي که قند خون و مشکلات تيروييد دارند احتمال نوروپاتي وجود دارد. با توجه به اينکه شما مدت طولاني اين مشکل رو داريد بهتر است حضوري مراجعه و در صورت نياز نوار عصب و عضله انجام دهيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 240 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب فيزيکي و توانبخشي در تهران