سردرگمی،عصبانیت،ترس ؟

سلام دختر 18ساله هستم که همیشه مشکلات خانوادگی دارم و همش در استرس و ترس بزرگ‌شدم بیشتر از پنج ساله همش سردردای شدید بی حالی و یکسره تو اتاقم با هیچکس حرف نمیزنم از خونه بدم میاد حتی از بیرون بودنم بدم میاد دلم‌میخواد تنها باشم تنها زندگی کنم
از تمام افراد زندگیم بدم میاد دیدن وقتی رو یه نفر حساس میشی ازش بدت میاد رو تمام حرکاتش حساسی عصبانیت میکنه نسبت به آدمای دورم اینجوری شدم
یکسره دارم گریه میکنم
یکسره از یه چیزی میترسم که نمیدونم‌چیه
از سیزده سالگی تا الان همش به خودکشی و مرگ‌فکر می‌کنم
تنها کسی که حالمو خوب میکنه پارتنرم که مامانم و خواهرم باهاش در ارتباطن
خیلی سخته که از خانواده حس امنیت و ارامش نگیری عوصش از یه آدمی امنیت و آرامش بگیرم که یکسره باید از اینکه بزاره بره بترسم
خود خوری کنم حتی یک کلمه با هیچکس راجبش حرف نزنم
حدودا سه ماه میشه خودمو با قرص خواب آروم میکنم الانم‌که تموم شده و نمیتونم بگیرم خواب درست حسابی ندارم
بین خواب و بیداریم
تو خواب گریه میکنم
بد نفس میکشم
واقعا نمیدونم باید چیکار کنم
حتی الان‌که سال آخر مدرسمه حوصله درس ندارم نمیخوام درس بخونم
این چند وقتم فقط دنبال یه راهیم که تمومش کنم

2 پـاسـخ

بازدید : 51 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران