پدر بنده که بیماری روانی دارد و خنده زیاد میکند و گاهی گریه؟

سلام این بیماری از دوسال پیش شروع شد که به مشهد رفتیم و در آنجا بر اثر رانندگی زیاد و ترسناکی اقامتگاه به وی فشار بسیار آمد و شروع به شکاکی کرد مثل"حرف های ما شنود می‌شود، نقشه آمریکا است.میخواهند من را بکشند و حتی به ما هم شک دارد." گفتند جن زده شده برای او دعا و حصار گرفتیم. برای مدتی خوب شد اما بعد دوباره بدتر شد تا الان ادامه دارد. و خنده زیاد و گاهی گریه می‌کند به چیز های الکی گیر می‌دهد. لطفا کمکم کنید چگونه اورا درمان کنم خواهش میکنم! دکتر هم بردیمش چند دارو داد اما نخورد و گفت نقشه دارند و... امیدم به خدا و بعد به شماست!

2 پـاسـخ

بازدید : 154 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران