۳۱
۶۹
آقــا

بررسی کرونا؟

باسلام همسرمن کمی مشکل معده دارد(ریفلاکس معده)،چند روز اخیر دچار سرفه خشک شده به دکتر معده که همیشه میره که بگه این سرفه هابراچی براریفلاکس نیست که دکتر میکه رادیولوژی بگیر از ریه انجام میدا براش میبرا میگه سریع بروسی تی اسکن بدا رفته مرکزاطهری تهران سی تی انجام داده عکسشم گرفته و از گزارشش آماده نشده گفتن یکی دوروزه آماده میشه به فکرش افتاده که خدانکرده کرونا گرفته همش دوروزه به این فکرمیکنه خ اب وخوراک ازس گرفته سده کل خانواده ریختن بهم میشه باعکساش بفرستم بگیدبهش نتیجه راتاازایت فکروخیالادربیاد.واقعاممنونم

1 پـاسـخ

  • سلام
    خوشبختان من در اين عکس علايمي از درگيري ريوي نمي بينم نگران نباشيد گزارش راديولوژي را هم براي من بفرستيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 160 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران