۳۲
۷۸
خانــم

استرس ترس؟

سلام آقای دکتر وقت بخیر من 2 سال میشه که استرس پیدا کردم یعنی اینکه پسرم مریض میشه ترس دارم واسه ش یه اتفاقی می افته البته این زمانی شروع شد که پسرم تب داشت بردم دکتر دکتر گفت کرونا هست باید بستری بشه من استرس گرفتم بعدش آوردم خونه به این شربت میدادم این خندید منم دلم ریخت زمین از اون موقع میخاد مریض بشه حس اون روز رو دارم دلم هزار جا میره میترسم استرس میگیرم میشه راهنماییم کنین چیکار کنم آیا راهی هست تا اینطوری نشم

1 پـاسـخ

بازدید : 9 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس، موسس و مسئول فني کلينيک حال خوب در تهران