ماستیت گرانولوماتوز؟

سلام خانم دکتربنده بهمن ماه سال98بطورناگهانی تب شدیدی کردم ودیدم که پستات سمت راستم ورم وقرمزشده وازنوک پستانم ترشح زردرنگی درمیادفورأبه مامامراجعه کردم وبران سونونوشت وبعدپیش دکترجراح عمومی رفتم وبهم آنتی بیوتیک دادونتیجه نگرفتن که بعدبرام بیوپسی نوشتن وسونوی مجددکه جواب سونو4عددتوده ماستیت گرانولوماتوزمشخص شدن وجواب بیوپسی خوشخیم بودن تودهابودولی من حالم خیلی بدبودهمش تب داشتم وپاهام افتضاح دردداشتن وبعدازانجام بیوپسی سوزنی سینه ام آبسه زدوبعدازچندروزآبسه هاترکیدن وضع سینه ام وحشتناک شدهمش سوراخ سوراخ شدوتحت عمل جراحی اورژانسی فرارگرفتم ولی بعداز15روزدوباری بیماری عودکردوبازهم مثل قبل شدم که برج2سال99دوباره عمل تخلیه کامل انجام دادم ولی باز2ماه بعدبیماری عودکرددکترم گفت که بایدسینه روبرداریم کامل وپیش یه دکتردیگه رفتم وبه مدت8ماه پردینیزلون50استاده کردم ولی هنوزغده هانرفتن وبازدردبه پاهان زده دیگه نمیدونم بایچکارکنم 4ماهه دیگه دکترنرفتم ضمنأمن مطلقه هستم7ساله ویکبارسابقه سقط جنین5ماهه دارم

1 پـاسـخ

  • سلام عزيزم. بالاخره حين بيوپسي ها و جراحيها، ماستيت گرانولوماتوز تاييد شد؟ اگر اينجوري هست، درمان اين بيماري کورتون هست، ممکنه چندماه تا حتي چندسال نياز به استفاده از اون باشه. يادتون باشه که در اين بيماري، نداشتن استرس و آرامش داشتن، نقش مهمي در خاموش شدن اين بيماري داره. اين بيماري، جاي نگراني نداره و نياز به جراحي هم نيست. باقي ماندن توده ها کاملا طبيعيه. به تدريج اين بيماري فروکش ميکنه. اين قضيه ممکنه سالها طول بکشه.اين توده ها هيچ چيز بدي نيستند و تبديل به بدخيمي هم نميشن. فقط نگران نباشيد. اگر درد مفاصل هم داريد، بهتره براي درمان، تحت نظر دکتر روماتولوژيست يا هماتولوژيست باشيد و درمان رو اصلا خودسرانه قطع نکنيد و ادامه بديد.نگران نباشيد. اين بيماري مزمن هست ولي هيچ خطري نداره. ميتونيدتحت نطر جراح پستان هم باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 129 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي پستان در تهران