۳۲
۷۵
خانــم

میخوام ازدواج کنم ولی خاستگارم یه مشکل اساسی داره ؟

اول سلام میکنم خدمت شما ،حقیقتا یه کم سخته برام بیام مطب و در این مورد صحبت کنم گفتم شاید اینطوری بشه حداقل یه راه حلی پیش پام بذارید تا بدونم باید چیکار کنم ،من تو سن پایین ازدواج کردم و بعد 8سال هم جدا شدم ینی وقتی 23سالم بود ،الان 32سالمه خاستگار زیادی هم داشتم ولی نشده ازدواج کنم بنا به دلایلی ،الان یه خاستگار دارم از همه نظر عالیه 36سالشه و 3-4سال از خودم بزرگتره فقط یه مشکل خیلیییی بزرگ داره که من میدونم با مشاوره با روانشناس خوب میشه ولی خودش قبول نمیکنه اون انتظار داره خیلی زود ازدواج کنیم و من اجازه بدم اون هر هفته یه مرد جدید بیاره با من رابطه داشته باشه و خودش تماشا کنه این رابطه رو من تو یه خانواده تقریبا مذهبی ،البته نه خشکه مذهبی ،یه جورایی حد وسط بزرگ شدم دلم نمیخواد این کاری رو که میگه انجام بدم ولی خودشو بی نهایت دوست دارم بهش گفتم برو من نیستم ولی قبول نمیکنه میخواستم ببینم میشه درمانش کرد این جور مشکل رو یا نه؟اگه میشه که به زور و تهدید هم شده مجبورش کنم بیارمش
اما اگه نه درمان شدنی نیست کلا جواب منفی بهش بدم . ببخشید خیلی طولانی شد

1 پـاسـخ

  • سلام دوست عزيز درک مي کنم که در چه شرايطي هستيد اما متاسفانه اين يک مسئله موضوع بي اهميت و کوچک نمي باشد و کسي با چنين فانتزي ها و افکاري قطعا نياز به درمان دارند و ممکن است يک درمان طولاني مدت باشد و با يک جلسه مشورت و توصيه قطعا هيچ راه حل سالمي پيدا نخواهد شد و مسئله ديگر اينکه بعد از درمان و در زندگي مشترک هم هميشه بايد مواظب روابط زناشويي خارج از عرف نيز بود. اين مسئله هيچ ارتباطي با شما ندارد چون شما در يک رابطه دوستي و خواستگاري هستيد نه يک رابطه رسمي، و درمان اين مسئله منحصر به خود ايشان مي باشد. شايد بهترين و قاطع ترين کار و تصميم اين باشد که قيد اين خواستگار زده شود. با آرزوي موفقيت

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 37 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران