سلام وقت بخیر. من حدود 4 روز پیش غذایی هایی خوردم که گوشت زیاد داشتن. مثل جگر، کباب و .. دیشب هم تخم مرغ خوردم و بعدش نتونستم خوب بخوابم. صبح دیدم رنگ مدفوعم عین قیر هست کمی شل تر. و اینکه 4 بار تا ظهر رفتم دستشویی. از ترس دیگه چیزی نخوردم. شکم درد ندارم. حالت تهوع هم ندارم. ؟

با ساعت هوشمند که چک می کنم فشار خونم بین 11 تا 13 متغیر هست.کمی برخی اوقات بی حال میشم اما باز خوب میشم. قرص زینک پلاس هم مصرف می کنم برای ریزش موهام. ضربان قلبم هم بالای 90 هست. در حالی که اینطور نبودم. می ترسم خونریزی داخلی داشته باشم. سابقه ای نداشتم تا به حال. لطفا راهنمایی کنید. سپاسگزارم.

1 پـاسـخ

بازدید : 59 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران