ادامه اورژانسی کرونا؟

باسلام و تبریک سال نو خدمت شما، و بازهم متشکرم بابت پاسخ دهی و ارامشی که در این شرایط میدید، اقای دکتر فرمودید مادرم روبه بهبود هستن و نیازی نیست دوباره عکس از ریه بگیریم ولی اگه علایمشون تغییر کردن بهتون اطلاع بدم، 2 روز هست که علاوه بر سرفه هایی که گفته بودم خدمتتون سردرد هم دارن و در طول روز بیشتر میخوابن، به نظر شما چیکارکنم؟ این سردرد و سرفه چه دلیلی میتونه داشته باشه؟دارو چی مصرف کنن؟چون در طول دوره درمان هم فقط ازیترومایسین یک ورق خوردن.نیازی هستن بازهم عکس و ازمایش انجام بده؟امروز 20 روز از اولین روز بیماریشون میگذره.

1 پـاسـخ

  • سلام و شادباش نوروز پيروز
    همين که علايم بدتر نشده نشانه خوبي است قرص استاژل (نوعي استامينوفن) از داروخانه تهيه کنيد و هر 8 ساعت يکي مصرف کنند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 181 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران