باتوجه به سال بازنشستگی چگونه رفتارکنم که دچارافسردگی نشوم؟

برای من که درسال بازنشستگی هستم چه تمهیداتی باید اندیشیده شودکه دچارافسردگی نشوم

1 پـاسـخ

  • سلام دوست عزيز.از دست دادن اعتماد به نفس، ارتباطات اجتماعي محدود،مشکلات مالي و... مي‌توانند از عوامل افسردگي بعد از بازنشستگي باشند.ايجاد تغيير در سبک و روش زندگي دوران بازنشستگي مي‌تواند به شما کمک کند.همچنين آموزش مهارت هايي براي بالا بردن سطح بهزيستي .با مراجعه به کلينيک در خدمت شما هستيم.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 30 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص _ کانديداي دکتري تخصصي روان درماني و روان شناسي در تهران