۲۷
۶۸
خانــم

درد شدید زانو پای راست از داخل ؟

علت درد کنار زانو از داخل

1 پـاسـخ

  • درد شديد زانو مي‌تواند به عوامل مختلفي برگرفته شود، از جمله:

    آسيب به بافت‌هاي زانو: ممکن است اين درد ناشي از آسيب به بافت‌هاي زانويي مانند کپسول زانو، غضروف، رباط‌ها يا بافت‌هاي اطراف باشد.
    التهاب مفصل زانو: التهاب مفصل زانو (آرتريت زانو) مي‌تواند به علت آسيب، التهابات، يا بيماري‌هاي التهابي مانند آرتريت روماتوئيد، آرتريت ناتوکسيک، يا آرتريت لوپوس رخ دهد.
    آسيب ناشي از فعاليت‌هاي ورزشي: برخي فعاليت‌هاي ورزشي مي‌توانند باعث آسيب و درد زانو شوند، مانند فوتبال، بسکتبال، دويدن، و ورزش‌هاي زيادي که فشار زيادي بر زانو وارد مي‌کنند.
    کم‌کاري عضلات: ضعف عضلات پاها و زانو مي‌تواند باعث ناپايداري زانو شود و منجر به درد و ناراحتي شود.
    براي تشخيص دقيق و درمان مناسب، بهتر است به يک پزشک متخصص مراجعه کنيد تا علت درد زانوي شما مشخص شود و برنامه‌ي درماني مناسب تعيين شود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 54 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص کاردرماني در تهران