خم نشدن زانو ؟

سلام.میبخشین مزاحم شدم . ی سوال دارم درمورد مشکل مادرم
مادرم هشت ماه پیش سکته مغزی کرده بود سمت راست بدن. بعده یک ماه از سکته بردیم فیزیو تراپی هفتاد جلسه میتونه رو پاش بایسته یواش یواش قدم برداره ولی هنوزم نمیتونه خودش پاشو عقب بکشه یا زانوشو خم کنه .وقتیم ک ب کمک ما خم میکنه احساس درد میکنه
و اینکه کف پاش خیلی درد میکنه
اگه میشه یه راهنمایی بکنین چه ورزشهایی میتونه کمک کنه به این مشکل
جوابو با ویس فرستادین ولی اصلا فعال نیس که بشه دان کرد

9 پـاسـخ

  • با سلاموضعيت مادر شما بايد به صورت معاينه حضوري بررسي بشه تمرينات خيلي سخت نيستن فقطبايد بررسي بشه تعيين بشه شما همون جلسه فيلم بگيريد بعد هرروزانجام بدن

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام من به عنوان يک کاردرمانگر جواب شما رو ميدم چون بعد از سکته مغزي عضلات تنها کار کردنشون دچار ايراد ميش که بايد حتما ي بخش مهمي از کار درمانگر باش که رسيدگي کن
    تمريناتي که موثر:روي تخت ب پشت بخوابن پايي که مبتلا هست از تخت بيارن پايين دوباره ببرن بالا تخت.دومين تمرين روي تخت زانو مبتلا خم و دوباره باز بش.اينها ميتون کمک کننده باش

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام وقت بخير
    اگر مشکل ارتروز و روماتيد اينا نداشته باشن با حرکات کششي و آتل بستن و کاردرماني بهتر ميشن

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • باسلام
    به کاردرماني مراجعه کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 148 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص کار درماني (ارگوتراپيست) در تهران