۱۸
۹۷
آقــا

مشکل در خواب؟

سلام و وقت بخیر خدمت پزشکان عزیز...ببخشید بنده یه مشکلی اخیرا پیدا کردم مبنی بر اینکه وقتی شب میخوام بخوابم خوابم نمیبره!هر چند دقیقه به چند دقیقه به چند دقیقه هم یادم میوفته که هنوز نخوابیدم....
با خودم میگم به یه چیز غیر از بحث خواب فکر کنم ولی خوب به هرحال بازم بعد چند دقیقه مشکل بیخوابیم یادم میوفته...
خواب ظهر معمولا ندارم و اگه داشته باشم بیشتر از 10 دقیقه طول نمیکشه ولی باز نمیدونم چرا شبا خوابم نمیگیره(میخوابم شبا ولی فک کنم حدود4 یا 3 ساعت...)
خواهشا کمکم کنید چون به شدت نیاز دارم که این مشکلم حل بشه...والا امسال کنکور دارم و نمیخوام دغدغه خواب هم به هزار تا مشکل دیگم اضافه شه...
ممنون

3 پـاسـخ

بازدید : 58 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران