۲۶
۴۰
خانــم

اختلال در راه رفتن؟

سلام وقت بخیر
سال90 خوردم زمین 2روز فراموشی گرفتم بعدش پام شروع به لنگیدن کرد.3سال بعد این اتفاق حس میکردم پاهام بهم میچسبه انگار رطوبت هس پاهام
گزگز مور مور شدن پشت سر.درد شقیقه ها و درد میزنه چشم.دندان قروچه.قبلا عفونت و التهاب گوش الان صدا دادن گوش و خارش بعد خارش آب اومدن از گوش.گاهی وقتا درد خیلی شدید در انگشت شست.گزگزو مورمور شدن ران.بعد از خورد کردن مثلا یه پیاز یا پاک کردن سبزی بین دوکتف درد و دستها از هم دفع میشه .گرفتگیه بی دلیل صدا.سرفه بعداز گرفتگیه صدا.وقتی بیشتر از 5دقیقه سرپا وایمیستم احساس فشار در پاها درد زانو ها طوری که نمیتونم زانومو تا کنم.گاهی وقتا درد شبانه پاها.گاهی وقتا سرگیجه.حالت تهوع.یبوست.گاهی وقتا ادرار به سختی و کم کم.اگزما.گاهی وقتا خیلی کم مجبور میشم نفس عمیق بکشم ،حرکات غیر طبیعی گردن،افسردگی

بازدید : 332 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران