۵۶
خانــم

ایا کرونا گرفتم؟

اقای دکتر سلام به نظر میاد سوال من ثبت نشده
جناب دکتر بنده 15روز پیش از تهران به شهرم برگشتم ماسک نداشتم و خانومی که در هواپیما کنارم نشسته بود چندبار سرفه کرد از دور روز پیش احساس سنگینی در جلو پبشانی و سرگیجه داشتم تو این مدت سرفه زیادی نداشتم اما از دیشب تا به حال سرفه های خشک بدون تب دارم البته چند ماهی هست مقداری تنگی نفس دارم الان نگرانم که مبتلا نشده باشم

1 پـاسـخ

  • سلام
    با توجه به مدت زمان زيادي که از تماس احتمالي شما گذشته، احتمال کرونا کمه. نگران نباشيد در منزل بمانيد و فعلا استراحت کنيد با رعايت نکات بهداشتي.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 100 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران