کرونا - تب و لرز دارم؟

سلام
من 8 اسفند کاملا انرژی بدنم تخلیه شد وشب با ماسک و دستکش رفتم بیمارستان کوثر با علائم تب ولرز و حالت تهوع اونجا برام امپول ضد تهوع زدن ویک بسته ازیتروماسین وقرص دمیترون 4 واستامینفون مصرف کردم ولی شنبه رفتم دکتر عمومی خودم اونجا گفت عفونت پشت حلق و گوارش داری برام سیپرو فلوساکسین 500 و استامینفون نوشت الان بعد یک هفته بازم از دیشب تب و لرز دارم. احساس تنگی نفس وتپش قلب گرفتم نمیدونم چکار کنم ایا کرونا دارم. زندگیم مختل شده

1 پـاسـخ

  • سلام
    لطفا آنتي بيوتيکها رو قطع کنيد و فقط استامينوفن رو مصرف کنيد. 24 ساعت بعد علايم رو براي من توضيح بدهيد. نگران نباشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 204 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران