جگر آلوده به انگل هپاتیکا رو کبابی خوردیم چیکار کنیم؟
سلام شهرستان گوسفند خریدیم و 13 بدر جگر گوسفند کباب کردیم و مصرف کردیم و بعد بقیه گوشت کوسفند رو فریز کردیم و رسییدم خونه و وقتی یخشون آب شد و داشتم جگر رو خورد میکردم دو تا کرم پهن رو رو تخته دیدم و خیلی ترسیدم به دکتر عمومی نشون دادم گفتن انگل هپاتیکا هست حالا چیکار کنیم میشه درمان دارویی رو از الان شروع کنیم قبل اینکه کبدمون رو داغون کنه و تو بدنمون جا خشک کنه،..و اینکه اگر آلوده شده باشیم چقدر طول میکشه علایم خودش رو نشون بده یهنی جه مدت بعد خیالمون راحت شه اکه علائم نداشتیم ،و اینکه چه قسمت هایی از بدن گوسفند رو باید دور بریزیم و استفاده نکنیم،خیلی ممنونم