۵۳
۷۷
آقــا

ارسال پاسخ پاتولوژی؟

فوری /مهم
با سلام ، خانم دکتر پاسخ پاتولوژی و ام آر ای من آماده شده ، مشکل توده در پستان داشتم ، ظاهرا از 5 صفحه جواب پاتولوژی و ام آر ای ، فقط یک صفحه را با این بر نامه میتوانم بفرستم ، لطفا اگر ممکنه شماره تماس ارسال فر مایید ، تا برایتان ارسال کنم ،
ضمنا خواهشمندم ، در خصوص نوع بیماری و نحوه درمان و شروه سریعتر در مان با من تماس حاصل فرمایید ،
متشکرم

1 پـاسـخ

  • سلام عزيزم.من ترجيح ميدم با توجه به نتايج، مجددا حضوري شمارو معاينه کنم و براي ادامه درمان نامه بهتون بدم.ميتونيد براي يکشنبه نوبت بگيريد و تشريف بياريد. اگرهم عجله داريد، ميتونيد با سايت ***، نوبت مکالمه بگيريد و تمام مدارکتون رو اونجا بارگذاري کنيد. ولي اونجا نميتونم نامه براي شروع درمان بهتون بدم. من درخدمتتون هستم.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 141 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي پستان در تهران