پیگیری وجود ویروس کرونا؟

سلام و وقت بخیر دوباره حضورتان
آقای دکتر سی تی اسکن ریه گرفتم
حضورتان ارسال کردم

سلام به شما
ممنون و تشکر از جناب آقای دکتر رحیمی
من ای کاش دیروز نمیرفتم
الان احساس گرمی بدن دارم و احتمالا تب هست با سنگینی سر و تپش قلب
احساس میکنم دیروز گرفتم آقای دکتر
من چکار بکنم، واقعا کاش نمیرفتم دیروز

سلام دوباره به جنابعالی
بنده جواب سی تی اسکن ریه رو دریافت کردم و به شما ارسال کردم

امروز صبح موقع بیداری از خواب یک مقدار خفیف حرارت داشتم و احساس کوفتگی ، سرگیجه هم داشتم و گنگی خفیف ، احساس حرارت بدنم با عرق سرد نسبت به قبل یک مقدار بیشتر بود ، احساس خفگی تپش قلب زیاد ، دراز کشیدم بهتر بودم حرارتم میخوابید ولی ثپش قلب هم داشتم ،از دو روز پیش سوزش گلو و خارش بینی و حتی سوزش خفیف چشم داشتم، امروز دو بار عطسه های پی در پی داشتم و بینیم غلط داره موقع عطسه و باید خالی کنم، بینیم خلط معمولی و زرد رنگ داره و هی مجبورا میکشم بالا( البته خفیف)، گلو درد ندارم ولی امروز انگار گلوم چیزی داره که عینه توپه کوچیک داخل گلوم هست و بعضا باعث خارش میشه و موقع قورت هم احساس میشه کاملا، و یه چیزی هم اینکه حرارت بدنم میاد پایین و دوباره احساس میکنم بیشتر میشه چندین بار هی ادامه داره و ول نمیکنه

واقعا ممنونم از وقتی که میزارید
آرزوی سلامتی دارم برای شما

1 پـاسـخ

بازدید : 187 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران