۲۴
خانــم

افسردگی دارم؟

سلام من چهار ساله ازدواج کردم و اینکه ترک تحصیل بعد عروسیمون خونه نیشین شدم اصلا بیرون نمیرم جز اینکه همسرم ببره بچه هم ندارم تو فضای مجازی هم نیستم فقط با مادرم تلفنی ارتباط دارم واینکه خیلی کم حوصله شدم نا ندارم کارای خونه هم بکنم همه چیرو میریزم تو خودم دوسدارم تلافی کارای بدیکه درحقم کردنو دربیارم انگار جنگ دا م باهمه سر مامانم و داداشام غر میزنم چرا این کارو میکنی چرا اونکارو میکنید چیکار کنم بهتر بشم واینکه خجالتیم نمیتونم شفاهی رک حرفمو بزنم اوایل تا میخواستم زبون باز کنم حرفمو بگم گریه نمیذاشت الان کمتر گریه میکنم ولی بشدت اعصابم خرابه جوری که زورم به کسی نمیرسه ارزوی مرگ میکنم

7 پـاسـخ

  • سلام حضور شما
    به نظر مياد که با توجه به اين علايم و نشانه ها خشم شديدي داريد که تا مدتي قبل اين خشم را نمي توانستيد ابراز کنيد و به صورت کريه و بغض ابراز مي شده .اين خشم ها مي تونه دلايل زيادي داشته باشه که يکي از دلايل محدود شدن روابط شما با ديگران و عدم حضورتان در اجتماع است .
    تشخيص افسردگي در شما نياز به بررسي دقيق تري دارد که بعد از تشخيص تکنيک ها و راهکارهاي درماني راحضور شما آمورزش خواهيم داد .
    همکاران ما در کلينيک رائين آماده ارائه خدمات هستند.با شماره هاي 09109696945 و يا 09122577757 تماس حاصل فرماييد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • با سلام
    به نظر مي رسد درجاتي از علايم افسردگي را داريد كه نياز به ارزيابي و درمان مناسب مي باشد. همچنين نياز به ورزش، مطالعه و پرداختن به مواردي مفيد و لذت بخش براي شما مي باشد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام دوست عزيز، با توضيحاتي که داديد درک ميکنم و متوجه ام که حس و حال خوبي نداريد و رنج ميکشيد. موضوعاتي که مطرح کرديد خيلي مفصلتر و زيادتر از اين هست که با پاسخي کوتاه بتونم بهتون کمک کنم. خواهش ميکنم حتما به روانشناس مراجعه کنيد و يا بصورت آنلاين از خمات روانشناسي استفاده کنيد. موفق باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام و وقت بخير
    علت اينکه شما خونه نشين شديد به خواست خودتون بوده ؟
    يا همسرتون ممانعت ميکنن که از منزل خارج بشيد
    علت براي ما مي‌تونه يک راه تشخيص گذاري رو باز کنه
    از متن شما متوجه شدم شما مهارت هاي ارتباطي خيلي قوي هم نداريد علت گريه ها و......
    مي‌تونه افسردگي ، کم خوني و .....
    توصيه من به شما اول آزمايش بديد که بدونيم مشکل کم خوني و کمبود ويتامين نداريد
    و راهکار دوم از کتاب هاي خودياري استفاده کنيد
    در صورت حاد بودن حتما مراجعه حضوري داشته باشيد ما کنارتون هستيم

    ندا طباطبايي جبلي

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام . نياز است به صورت حضوري به يک روانپزشک مراجعه فرماييد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 115 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران