۳۲
۷۸
آقــا

افسردگی شدید فراموشی و توهم های شدید بخاطر مصرف شیشه؟

سلام خسته نباشی، 8ساله متادون مصرف میکنم 3 ساله شیشه مصرف میکنم 6بار خودکشی ناموفق داشتم، هرچی تلاش میکنم نمیتونم ترک کنم باعث شرمندگی خانوادم شدم، 1ساله جلو اینه نرفتم ازبس بهم میگن خیلی زشت وحشتناک لاغرو... شدی
حس میکنم حشره رو بدنم راه میره برا همین کل بدنم رو با فندک سوزوندم، دکتر ترک اعتیاد میرم فقط بهم متادون میدن، گذشته ام رو نمیتونم به یاد بیارم رو دستم نوشتم که به شما پیام دادم و منتظر جواب و راه حلی از طرف شما هستم من میخوام نجات پیدا کنم توروخدا کمکم کنید بگید چکار کنم تا درمان شم
متشکرم

1 پـاسـخ

  • سلام. در اغلب موارد مصرف مواد و ترکهاي ناموفق و عود مکرر بعد ترک، يک مشکل اعصاب وروان درمان نشده وجود دارد.تا آن مشکل را نزد متخصص اعصاب وروان به مدت کافي و داوهاي مناسب درمان نکنيد، ترک شما موفق نخواهد بود. ضمنا ترک اعتياد را هم در کنار حل مشکل اعصاب وروان زمينه ساز نزد متخصص اعصاب وروان انجام دهيد. متادون اعتياد جديدي است و روش ترک شيشه نيست. توهمات لمسي راه رفتن حشره نتيجه مصرف شيشه است.همچنين تکيدگي صورت و کاهش وزن زياد. دستکم شش ماه تا يکسال درمان مرتب نزد متخصص اعصاب وروان و مراجعات مرتب براي تنظيم دارو و تبعيت از دستورات پزشک معالج شما را به نتيجه مدنظرتان ميرساند. با ارزوي سلامتي.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 252 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران