سوال در مورد بیماری ناخویشتن داری عاطفی دارم؟

من از زمان کودکی تا الان دچار ناخویشتن داری عاطفی هستم اما متاسفانه هیچ کدوم از روانپزشک ها نتونستن تشخیص بدن و خودم پیگیرشدم ومتوجه شدم با توجه به علائمی که دارم دچار این بیماری هستم والان میخواستم ازتون کمک بگیرم که برای درمانش چیکار باید بکنم؟

1 پـاسـخ

  • سلام
    بي ثباتي عاطفي يک نوع اختلال خلقي هست که نياز به رواندرماني و دارودرماني داره تا به يک وضعيت باثبات خلقي دست پيدا کنيد . با مراجعه به روانپزشک يا استفاده از ويزيتهاي آنلاين و تلفني ،با روانپزشک صحبت کنيد تا مناسبترين دارو با توجه به شرايط جسمي براي شما تجويز بشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 168 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران