روابط عاطفی در دوران کنکور ؟

سلام آقای دکتر وقت بخیر، آقای دکتر بنده پسری 19 ساله فارغ‌التحصیل رشته تجربی هستم و پشت کنکوری هم هستم ، متاسفانه بنده تقریبا در اواسط آبان ماه درگیر یه روابط عاطفی به صورت مجازی شدم (شهر طرف مقابلم از ما دور هست و درضمن من حتی چهره طرف مقابلم رو ندیدم و فقط صداش روشنیدم) 😢 و الان خیلی به هم وابسته شدیم وابستگی ما این بود که شب ها به هم گزارش کار بفرستیم و رقابتی درس میخوندیم چند باری بهم گفتیم ما امسال کنکور داریم باید این جور چیزا هارو ول کنیم ولی نشد دوباره به هم برگشتیم !؟ الان میخوام ترکش کنم ولی نمیتونم میترسم هم اون و هم من ضربه روحی بدی بخوریم بخصوص در این دوران کنکور !؟ بهترین راهکار چیه!؟ اگه ادامه بدیم و بدها منجر به ازدواج نشه چی ؟

4 پـاسـخ

  • سلام اقاي لطفي .
    به عنوان روان شناس باليني و مشاور کنکور سوالتون رو جواب ميدم.
    يکي از اتفاقات مهم دوران کنکور نوسانات خلقي هست که دانش آموزا دچارش ميشن .و اکثرا از اين بعد ضربه روحي و تحصيلي ميخورن . وجود يک نفر براي ايجاد حس رقابت و انگيزه تحصيلي لازم هست اما با شرايط مختص هر فرد ( ترجيحا همجنس ).
    در موقعتي که شما خودتون رو از نظر عاطفي وابسته همديگه ميدونيد و مدت زمان کمي که به کنکور مونده ترک اين رابطه توصيه نميشه اما مديريت رابطه شديدا لازمه.
    با فرد مقابل تون در حالت منطقي و دور از هيجانات نسبت به رابطه تون و اينده تون صحبت کنيد و زمان ارتباطتون رو به حداقل ممکن برسونيد و تصميم گيري براي ادامه و ازدواج يا جدا شدن رو به بعد از کنکور موکول کنيد .
    موفق باشيد .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(1)
  • سلام دوست عزيز
    با آرزوي موفقيت براي شما و دوستون
    در مرحله اول سنتون کمه بايد يک اولويت بدي براي زندگي داشته باشيد که در حال حاضر کنکور شما ارجعيت داره
    و اگر شريک عاطفي شما هم به اين که اين ادامه دادن ممکن هست به درست اسيب برسونه ميتونيد اين حالت رو به روال قبل برگردونيد و کم کنيد ارتباط رو
    و در مورد ازدواج هيچ رابطه عاطفي قانوني به اسم ازدواج نداره و اين رو شرايط خانوادگي تفاوت ها تفاهم ها و خانواده و خيلي مسايل ديگه و بزرگتر تعيين ميکنه در صورت تفاهم به کجا ختم بشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • با سلام و احترام خدمت شما
    با توجه به مشکل شما در صورت تمايل جهت هماهنگي وقت مشاوره تلفني با شماره زير تماس حاصل فرمائيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند

    77760350 / 77760381/ 77760368

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 123 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در تهران