استرس و علائم کرونا. ؟

سلام خسته نباشید. من 25روزه از خونه بیرون نرفتم ولی 3هفتس تک سرفه خشک میکنم احساس خستگی و بی حالی دارم ولی تب ندارم گلو درد ندارم و ابریزش بینی هم ندارم ولی استرس وقتی میگیرم احساس سنگینی نفس و تنگی نفس میکنم و قفسه سینم درد میگیره قلبمم کمی درد میگیره و پشت کمرم هم درد میگیره سرفه هام باعث استرسم شده (کواموکسی کلاو 500)و (شربت ضد سرفه گیاهی)هم 1هفتس مصرف کردم ولی اصلا بهتر نشدم لطفاا لطفااا راهنماییم کنین ممنونم.

1 پـاسـخ

  • سلام
    به خدا آنتي بيوتيک لازم نيست اصلا. به نظر من مشکل خاصي نداريد، علايم کرونا نداريد نگران نباشيد اگر تغييري در علايم ايجاد شد به من اطلاع دهيد. نکات بهداشتي رو هم که به دقت رعايت کرديد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 165 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران