زود عصبی میشوم.؟

سلام خسته نباشید من بسیار زود عصبی میشم و یه دوقلو سه ساله پسر و دختر دارم که خیلی باهاشون پرخاشگری میکنم.و شبها از کارم پشیمون میشم و حسابی گریه میکنم.دلم نمیخواد بچهام بزرگ که بشن مثل خودم عصبی باشن

2 پـاسـخ

  • سلام پرخاشگري در واقع يک علامت است. اگر جديدا بوجود امده ميتواند ناشي از افسردگي باشد.گاهي ممکنه جزو کاراکتر شخصيتي فرد باشه. در هر صورت براي بررسي و اقدام درماني حتما به روانپزشک مزاجعه کنيد. اين شرايط در رابطه بين شما و کودکان دلبندتان اختلال ايجاد ميکند و چه بسا باعث بروز مشکلاتي درآنها نيز بشود

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
  • سلام
    عزيزم مادر بودن كار سخت اما لذت بخش است اما شما بايد مهارت كنترل خشم را ياد بگريد تا هم اسايش خود و هم فرزندنتان را فراهم كنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 403 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران