9ماهه
9کیلو
آقــا

برفک مداوم دهان نوزاد؟

نوزاد 9ماه ای دارم که یک دندان درآورده و درحال دندان در آوردن است.آب زیادی از دهانش میان.زبانش زرد رنگ است و دلمه های سفیدرنگی در دهانش هست.چندهفته پیش همین طور شد که قطره نیستاتین دکتر داد و خوب شد.دوباره مبتلا شد دوباره نیستاتین دادم دو روز خوب بود الان دوباره مبتلا شده.درمان با نیستاتین مرتب بوده وکامل و کل قطره استفاده شد ولی دوباره مبتلا شده

1 پـاسـخ

  • سلام: احتمالا نوک پستان مادر هم دچار عفونت قارچي است . به نظر من، خودتان نيز بايد معاينه شويد و در صورت نياز درمان شويد سپس شيرخوارتان درمان شود
    ،

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 150 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب سنتي در تهران