۳۳
۷۵
خانــم

خونریزی مداوم زنانه ؟

سلام
بنده ده ماه هست زایمان کردم
حدودا سه ماه و نیم هست درگیر خون ریزی هستم
دفعه اول که شروع شد بسیار زیاد بود رفتم پیش دکتر طب سنتی کلی دارو جوشنده و عرقیجات بهم داد اثری نداشت رفتم دکتر شیمیایی حالم خیلی بد بود سر گیجه سوت کشیدن گوش و... دکتر سونو اورژانسی نوشت رفتم سونو رو که نشون دکترم دادم کورتاژ تشخیصی اورژانسی برام نوشت به علت ضخامت زیاد رحمم و حجم بالای خون داخل رحمم
و یک نوع قرص اهن دادن و یک نوع قرص به نام جیسیران
تا یک ماه خوب بودم بعد از یک ماه لکه بینیم شروع شد بعد خونریزیم زیاد شد بعد هم تا الان که 40 روز میگذره هنوز خون دارم گاهی زیاد و کم میشه در طول این مدت دوباره یه دکتر طب سنتی در ارتباط بودم برام سماق رومی تجویز کرد طبق دستور خوردم بعد هم دارو خون ساز داد خوردم تاثیری نداشت هیچ کدوم
دوباره رفتم پیش دکتر شیمیایی امپول پرژسترون نوشت دو تا زدم گفت خونریزی ت خوب میشه اما هیچ اثری نداشت قرص هم نوشته اما نمی دونم چه کار کنم چون دستورش اون جوری که گفته نشده
چند دفعه هم کمرم رو با قرص کمر و ارد نخود چی و مرت و تخم مرغ بستم بازم اثری نداشت
چند دفعه هم شکم و کمرم رو با روغن رازیانه چرب کردم.
چند دفعه هم زرده تخم مرغ و شیر و نبات هم خوردم

و همچنان خونریزی دارم و نمی دانم چه کنم؟

بازدید : 5 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب سنتي در تهران