آیا مشکوک به کرونا هستم؟؟

با سلام و خسته نباشید من دو روز پیش تنگی نفس و درد در کتف داشتم که بعد دوروز علائم تقریبا از بین رفت ولی از دیشب سردرد شدید و تب که دما بین 37 و 4تا 37 و 8 متغیره با تب بر کنترل کردم یبار هم لرز شدید داشتم که خوب شدم تا امروز ولی بعد 6ساعت از مصرف تب بر دوباره بدنم داغ میشه و سردردم شدید میشه .سرفه زیاد ندارم در حد یکی دوتا سرفه در ساعت فشارمم چک کردم 11 رو 7و ضربان قلبم 84 آبریزش بینی ندارم اصلا میخواستم ببینم لزومی داره به درمانگاه یا بیمارستان مراجعه کنم و آیا ممکنه به ویروس مبتلا شده باشم چون 16روزه تو خونه ام .ممنون از پاسخگویی تون.

1 پـاسـخ

  • سلام
    به نظر من صبر کنيد و در منزل استراحت کنيد اگر علايم تشديد شد من را در جريان بگذاريد نکات بهداشتي را رعايت کنيد و مايعات زياد بنوشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 215 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران