۵۲
۶۵
خانــم

درمورد متاستاز کبدی؟

سلام وقت بخیرهمسر بنده دراوایل سال 99بدون داشتن هیچ گونه بیماری قبلی دچارسرطان پانکراس شدند وتوسط دکتر فخار دربیمارستان امام تهران جراحی شدند ودرادامه هفت مرحله شیمی درمانی تحت نظر دکتر مجتبی گرجی انجام دادند 28مرحله پرتودرمانی درکرمانشاه انجام دادند تقریبا 6ماه بعد سی آ 19-9 ایشان بالا رفت وهرچه پت اسکن سی تی اسکن وام آر ای انجام دادیم چیزی مشخص نبود ومرتب پیگیر بودیم تا تقریبا بعد از یک سال معلوم شد متاستاز کبدی زده تقریبا16مرحله از اردیبهشت1400تابرج 7شیمی درمانی انجام دادند البته قبلش باید بگم چند توده متعدد بین 3تا4تا درلب راست ویکی درلب چب بود بزرگترین ن 4سانت بود که باشیمی درمانی به 2تارسید یکی یک سانت یکی دوسانت دکتر گرجی گفتند بره تیس یا همون شیمی درمانی که آنژیو کبد گفته میشه انجام بده تاریشه کن بشه دومرحله به فاطله 45 روز انجام دادند چند روز پیش که سی تی گرفتند نه تنها ازبین نرفته بودند بلکه به اندازه تقریبا4و5سانت رسیدند ودکتر که آنژیو کرد براش گفت از راه شریانی جواب نداده باید دوباره از راه وریدی شیمی درمانی بشه میخواستم ببینم آیا راهی برا ریشه کن شدنش هست یا نه خدارو شکر کوچکترین مشکلی نداره تمام آزمایشاتش وسی تی وام آر ای تمام بدنش بدون مشکله وقت این دوتوده وجود داره بدون اینکه کوچکترین مشکلی داشته باشه تورو به خدا قسم اگه میتونید براش کاری کنید که کامل ازبین بره تابیاریمش اونجا ما لرستان زنگی میکنیم واقعا نمیتونم دیگه اذیت شدنش روبینا شوهرم 52سالشه من به اسم پسرم بهتون پیام دادم ممنون به حدی مشکل نداره که اصلا باور نمی‌کنیم سرطان داره با این حجم از شیمی درمانی

بازدید : 30 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص راديوتراپي انكولوژي (درمانگر سرطان، پرتو درماني) در تهران