۲۲
۴۹
خانــم

سرطان تیروئید نوع پاپیلاری متاستاز به ریه ؟

سلام دکتر من سال 97 تیروئیدم توده زده بود و متاستاز به غدد لنفاوی گردن دو طرف وسیع و یک لنف در مدیاستن داشتم که گردن کاملا تخلیه شد و مدیاستن هم جراحی شد برداشته شد دو نوبت ید 150 میل گرفتم تا یک سال و نیم خوب بودم که الان متوجه شدم 4 تا لنف گردنی و 6 تا در دو طرف ریه با سایزای کوچیک بزرگیترینش 12
که 200 میل ید دریافت کردم اما اسکن 7 روز بعد از ید جذب ید نداشتم الان یک ماه از دریافت یدم میگذره پیشنهاد دکتر داروی لوتوشیوم و قرص سراتونین بود که کمسیون پزشکی تشکیل دادن گفتن سراتونین نه چون عوارض زیاد و جوابدهی کمی داره لوتوشیومم تو مرحله ی تحقیقاته و فعلا تا 4 ماه بعد صبر کن اگر تایروگلوبولین بالا بود ببینیم چیکار باید بکنم.
بهم گفتن دارویی نداره این بیماری جز این دو مورد میخواستم نظر شمارو هم بپرسم.ممنونم🙏

1 پـاسـخ

بازدید : 41 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص راديوتراپي انکولوژي (درمانگر سرطان، پرتو درماني) در تهران