۱۷ سال
۴۵ کیلو
خانــم

سلام من خیلی زیاد استرسم زیاده اصلا نمیدونم چی کار بکنم همش حس میکنم امسال که کنکور دارم موفق نمی شه حتی این افکار باعث میشه نتونم درست درس بخونم خیلی فکرای منفی میاد سراغم مثلا همش فکر میکنم آدم کم شانسی هسم استرسم زیاده حتی بعضی موقعا گریه میکنم دیگه بین درس خوندم دائم حواسم پرت میشه چی کار کنم تو رو خدا کمکم کنید؟

سلام من خیلی زیاد استرسم زیاده اصلا نمیدونم چی کار بکنم همش حس میکنم امسال که کنکور دارم موفق نمی شه حتی این افکار باعث میشه نتونم درست درس بخونم خیلی فکرای منفی میاد سراغم مثلا همش فکر میکنم آدم کم شانسی هسم استرسم زیاده حتی بعضی موقعا گریه میکنم دیگه بین درس خوندم دائم حواسم پرت میشه چی کار کنم تو
رو خدا کمکم کنید

1 پـاسـخ

بازدید : 44 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران