چطوری استرسم رو کنترل کنم ؟

سلام وقت بخیر. من یک دانش آموز کنکوری هستم. پسر 18 ساله.
خیلی استرس دارم گاهی اوقات علتش هم گوناگونه اما مربوط به خانواده و اهل منزل میشه. به طوری که تا مادرم شروع می‌کنه به داد زدم یا منفی صحبت کردن من استرسم شروع میشه و اعصابمم خورد میشه. یک برادر کوچکتر دارم که 10 سالشه و سرمنشا تمامی اینها اونه با توپ بازی و...
به غیر از اون دعواهای خانوادگی که به شدت تنش ایجاد می‌کنه
در کل زمینه اضطراب رو هم داشتم از قبلاً به خاطر پدرم. و همین موضوع من رو کامل استرسی کرده البته الان آرومم ولی علت شروع استرس هام از همینه اکثراوقات

8 پـاسـخ

بازدید : 90 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در تهران