گرفتگی بینی ؟

سلام . من تابحال هیچ مشکل آلرژی و حساسیت نداشتم . اما حدود 3 هفته است دچار گرفتگی شدید بینی شده ام و مشکل نفس کشیدنم بسیار سخت می شود . بعضی ساعتها و روزها حالم خوبه و دوباره بیماری برمی گردد
لازم به ذکر است من براثر پاشیدن الکل صنعتی به سر و صورتم و ماسکم اینجوری شدم و به الکل حساسیت دارم از ترس مبتلا شدن به کرونا !!!!

به دکتر متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کردم داروهای ؛قطره ی الکل بوریکه و شربت زادیکس و اسپری سزالین و قرص رینیزین بهم دادن و با مصرف این داروها حالم بدتر می شود .
بسیار ممنون و سپاسگزارم جناب دکتر

بازدید : 60 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص آلرژي، آسم و ايمونولوژي در تهران