داود بختیار
۴۲
۶۵
آقــا

پرکاری تیروئید و تورم گلو؟

بادرود عرض خسته نباشيد
آقاي دکتر حدود 4 سال پيش بنده با عوارض خارش بدن تعريق شديد بي خوابي شبانه و لرزش در دست ها و اندام بدن،به دکتر مراجعه کرده که پس از آزمايش تشخيص پرکاري تيروئيد داده شد.
در اين مرحله تجويز قرص متي مازول به ميزان دو عدد صبح يک عدد ظهر و يک عدد شب انجام گرديد که پس از حدود دو ماه عوارض رو به کاستي گذاشت و کم کم قرص ها به روزي يک عدد رسيد که آن يک عدد ادامه داشت تا 4 ماه پيش که دوباره عوارض برگشت کرد.
در اين مرحله ميکي مازول به روزي دو عدد صبح و يک عدد ظهر دوباره تجويز شد و بعد به روزي 3 عدد صبح و ظهر و شب انجام شد هر کدام از اين مراحل 45 روز طول کشيد.
ولي بعد از 2 ماه به بود که حاصل نشد هيچ گلويم نيز متورم گرديد که به سونوگرافي مراجعه کرده و نتايج ضميمه فرستاده خواهد شد.
اين دفعه علاوه بر خارش تعريق و ولرزش هر دو سينه من درد گرفته در نوک پستانها شروع به بزرگ کردن کرده‌اند.
دکتر پيشنهاد کرده که با اين تورم شما قطره يد راديواکتيو بايد مصرف کني که در اين صورت تيروئيد شما کم کار گرديده و عوارض تيروئيد پرکار بيشتر از کم کاري است آنگاه براي کم کاري قرص مصرف کنيد.
خارش از عوارض قرص متي مازول است که مي توان با تغيير آن به قرص لوور توکسين که براي کم کاري تجويز مي شود از بين برود.
در صورتي که من قبل از قرص متي مازول و استفاده آن اصلاً با شرايط خارش به وجود آمده بود به دکتر مراجعه کردم،4 سال پيش و پس از استفاده از قرص ها از چهار سال به اين ور روزانه با يک عدد قرص کنترل بود و خارش هم نداشتم.
لازم به ذکر است که چون شما محرم اسرار بيمار هستيد بنده اعتياد به مواد مخدرنيز داشته‌ام. و القاعده مي دانم که پرکاري مربوط به اين داستان و هيپوفيز و مي باشد.
ولي از چهار ماه پيش به اين طرف متادون مصرف مي کنم. و ديگر مواد استفاده نمي کنم.
مقداري رو به بهبود رفته است ولي تورم در گلو بسيار مشهود و خارش و تعريق از بين نرفته است است آنهم پس از 4 ماه.
حال با اين تفاسير جنابعالي آيا پيشنهاد مي کنيد که قطره يد راديو اکتيو مصرف شود؟
اگر بله به چه ميزان در چند مرحله و به چه مدت؟
آيا بايد در ميزان قرص هاي متي مازول براي خوردن قطره تغيير ايجاد شود يا خير.
در ضمن قرص ايندرال 20 روزي يک عدد و همچنين قرص آلپرازولام شبها يک عدد و همچنين سيتريزين روزي يک عدد مصرف مي شود. درد سينه بسيار شديد است.
از وزن 75 به 65 رسيده و خيلي لاغر شده ام. در ضمن 42 سال سن دارم
سونوگرافي ضميمه مي باشد. ميزان آخرين آزمايش به اين صورت است
T4:14/2
T3:220
Tsh:0.1
نتايج اين آزمايش با خوردن روزي دو قرص يکي صبح و يکي شب پس از 45 روز ايجاد شده است
نتيجه يک آزمايش قبل از اين ميزان حدوداً دو ماه قبل از اين آزمايش با خوردن روزي دو قرص در صبح و يک قرص ظهر به اين صورت بوده است. اين آزمايش بعد از عود مجدد بعد از 4 سال بوده است.
T4:12.9
T3:200
Tsh:0/1
لطفاً راهنمايي فرماييد
پيشاپيش از بزرگواري شما ممنونم.

1 پـاسـخ


بازدید : 229 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
مراکز داخلي در تهران

تخصص های پربازدید

دکتر گوارش در تهران
متخصص زنان و زایمان
متخصص ارتوپد
متخصص پوست، مو و زیبایی

سوالات مشابه