ویروس کرونا؟

سلام و وقت بخیر
اگر ممکن هست راهنمایی بفرمایید

یک هفته قبل برای سی تی اسکن ریه به کلینیک مراجعه کردم و عکس رو خدمت آقای دکتر ارسال کردم و گفتید کاملا سالم هست، اما از اون روز به بعد حالت سرماخوردگی به من دست داد یک روز بعدش مادر بنده نیز به حالت سرماخوردگی دچار شدند، تب آنچنانی ندارم دو روز اول عطسه و ابریزش بود از بین رفت اما خلط با سنگینی گلو گرفتگی بینی و سر گیجه و سردرد یه احساسی که انگار سینه سر گلو و بینی پر از خلط و عفونت هست یعنی سنگین ، هنگام خواب خشکی گلو ، مادرم هم دو سه روز اول عطسه داشتن از بین رفت الان خلط و سرفه و سنگینی سر ،شب بیداری که با قرص استامینوفن یا سرما خوردگی خوابشون میبره و گرفتگی صدا هم داریم که خوب نمیشه، در ضمن عرق سرد هم داریم و این عرق موقع خوردن یه نوشیدنی گرم خیلی اذیت میکنه
برای برطرف کردن هر گونه عفونت داخلی چیکار میشه کرد و چی صلاح میدونید
لطفا راهنمایی بفرمایید
تشکر از شما

سلام دوباره و تبریک سال نو
جسارتا این سوال رو دو سه بار پرسیدم و جواب دریافت نکردم، اگر محبت بفرمایید جهت راهنمایی ، واقعا هم تشکر میکنم از آقای دکتر برای این فداکاریشون

سلام مجدد حضورتانن
واقعا من تو این مواردی که پرسیدم نگرانی دارم، امروز اولین روز سال از خواب بیدار شدم که گلوم انگار از داخل باد کرده بود ، بعد از یک ساعت احساس میکردم بدنم داره داغ میشه و عرق سرد داشتم اما دست به پیشونی و گوشهام میزدم آنچنان زیاد نبود و بعد برای خروج خلط از بینی تلاش میکردم کا از یک طرف بینی خون دماغ جزیی شدم که خونهای خشک شده هم بود داخلش،تو این حالت احساس ضعف هم داشتم و گز گز بدن که فکر کنم نشانه وجود عفونت یا ویروسی هست در بدن که احساسم میگه بمونه اروم اروم بدتر میشه، درد چشم هم داشتم امروز و همچنان گنگی سر بخصوص موقع بیداری داشتم و گرفتگی گوش بخصوص سمت راست، از شما خواهشم اینه نظرتون و صلاحدیدتون رو بفرمایید و اگر داروی ضد عفونت داخلی لازم هست تجویز بفرمایید

تمروز سوم فروردین هست و از دیشب نصف شب تپش قلب دست از سرم بر نمیداره و یجوری بیقرار ی دست داده به من و الان خواستم بخوابم از تمش قلب نتونستم بخوابم، سایر علایم قبلی تقریبا زیاد مشهود نیست و فقط از همون دیشب هنگام نفس عمیق سمت چپ و راست سینه ام درد داره

لطفا راهنمایی بفرمایید
باز هم سال نو مبارک و ممنون از زحماتتون

1 پـاسـخ

  • سلام
    به نظر من هم علايم سرما خوردگي معمولي است نگران نباشيد فکر مي کنم مشکل اصلي شما استرس و اظطراب باشد. سي تي هم انجام شده و نرمال بوده است. استرس و اظطراب را از خودتان دور کنيد. آنتي بيوتيک مصرف نکنيد. قرص سرماخوردگي کوريزان از داروخانه تهيه کنيد و هر 8 ساعت يکي مصرف کنيد. نکات بهداشتي رو رعايت کنيد و 48 ساعت ديگر وضعيت خودتان را به من گزارش دهيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 156 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران