درمان اضطراب؟

با سلام
چند سالی هست در اکثر موقعیت های اجتماعی دچار اضطراب و دلشوره می شوم .حتی تو صف نانوایی . دچار تعریق زیاد زیر بغل می شوم که بسیار آزار دهنده می باشد.اکثرا در محیط کار و در جمع خودم رو در صحنه احساس می کنم.
از محیط کار و زندگی با توجه به اینکه مشکل مالی و خانوادگی ندارم لذت نمی برم.خیس شدن زیر بغل حتی در محیط های فامیلی عذاب آور شده آیا درمان و راهکاری هست؟

6 پـاسـخ

  • با سلام
    به نظر مي رسد که داراي اضطراب اجتماعي مي باشد و همچنين علايمي از افسردگي نيز وجود داردکه نياز به بررسي و درمان مناسب توسط روانپزشک مي باشد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام و وقت بخير
    براي مشکلات اضطرابي در درجه اول جسم شما چک ميشه
    شما آزمايش
    تيروييد
    کمبود کلسيم
    حتما بديد که مطمين بشيد مشکل جسمي نيست
    چنانچه احساس نگراني و اضطراب شما
    بعلت کمبود ويتامين و داشتن تيروييدنبود. براي کنترل اضطراب از تکنيک تنفس صحيح يا چک کردن علايم استفاده کنيد . داشتن مهارت و توانمندي در احساس و اعتماد به نفس ما خيلي موثره
    و نکته مهمتر اينکه زندگي خودتونو يه بررسي کنيد ببينيد تو چند سال اخير که اين حالت ها براتون پيش اومده چه تغييري در زندگي داشتيد. پيامد اون تغيير مي‌تونه براتون اضطراب توليد کنه
    نداطباطبايي جبلي
    درمانگر اختلالات فردي

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • با سلام شما بايد تحت درمان روانشناسي قرار بگيريد،تا مشکل اضطراب اجتماعيتون رو حل کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 94 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران