۴۳
۶۰
خانــم

وسواس فکری؟

باسلام ، من راجع ب هر مسئله مهمی وسواس فکری وارم البته اگر بین دوراهی قرار بگیرم مثلا اگر راجع ب انتخاب رشته و یا انتخاب دکتر باشد. مثلا آیا دکتری ک دو بار نتیجه کارش جواب نداده و من واقعا نمیدانم ک چه تصمیمی بگیرم. فکر میکنم ک با هیچ راهی قانع نمیشم ک تصمیم درستی بگیرم البته مسائل خیلی مهم و حیاتی و همسرم اصلا اهل گفتگو نیست با تشکر

5 پـاسـخ

  • با سلام
    عدم توانايي تصميم گيري با داشتن وسواس فکري متفاوت هست. جهت تشخيص صحيح نياز به ارزيابي و مصاحبه باليني مي باشد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
  • سلام
    به صرف مشکل در تصميم گيري صحيح نيست برچسب وسواس فکري زده بشه، ما انسانها به واسطه قدرت عقلمون ، سريع تصميم نميگيريم و مواقعي هم همين سريع تصميم نگرفتن کمکمون ميکنه ، البته براي تصميم گيري درست لازم هست از توانايي و قدرت انتخاب و مسؤليت پذيري هم بهره مند باشيم ، دوست عزيز به اين فکر کنيد که اگر شما ترديد نداشتيد چه ميکرديد ؟
    اين ترديد در تصميم گيري و انتخاب نکردن در مقابل چي از شما محافظت ميکنه؟

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام
    براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 575 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در تهران