علایم آنفولانزا یا کرونا؟

سلام آقای دکتر. من چند روز پیش این علایم را داشتم:
درد عضله، سردرد پشت چشم ها، تنگی نفس (فقط 24 ساعت طول کشید که می تونست از اضطراب باشه)، سرفه (اما میزانش کم بود)، گلو درد شدید
اول فکر کردم کروناست اما تبم را اندازه گرفتم (36.5 درجه) و خیالم راحت شد و این علایم (به جز گلودرد که الان هم دارم) همگی با دارو (قرص سرماخوردگی و استامینوفن کدئین) و استراحت تا حد زیادی از بین رفتند.
اما الان دقیقا 4 روزه که حس بویایی و چشایی خودم را به طور کامل از دست دادم. این که میگم به طور کامل یعنی طعم ها و مزه ها را اصلا حس نمی کنم و هیچ فرقی با آب ندارند مواد غذایی. از این بابت نگرانم که 4 روز گذشته و حتی یک ذره هم بهتر نشده. آیا ممکنه که اون بیماری کرونا بوده باشه؟ چون من می خوام به دیدن پدرم برم و ایشون دیابت داره. نکنه این کرونا باشه و از من بگیرند. و اینکه لازمه برای بویایی و چشایی کاری بکنم؟ یا اینکه بیشتر صبر کنم؟ ممنونم آقای دکتر

1 پـاسـخ

  • سلام
    تين علايم بيشتر با سرماخوردگي معمولي همخواني داره. با اينحال بهتر است چند روزي با دقت بيشتري نکات بهداشتي رو رعايت کنيد و در منزل بمانيد. در شرايط امروز همه افرادي که علايم سرماخوردگي عادي هم داشته باشند هم مشکوک تلقي مي شوند تا با رعايت بيشتر مانع گسترش بيماري شويم.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 233 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران