قیمت پروتز ثابت؟

سلام من یکی از دندون هام رو از دست دادم میخوام جای خالیش پر بشه شنیدم با پروتز ثابت یا میگن پل میشه درستش کرد هزینه پل برای یک دندون چقدره؟

1 پـاسـخ

  • سلام . بله با توجه به‌موقعيت دندان از دست‌رفته از دندان هاي مجاور به عنوان پايه‌ استفاده ميکنند جهت ساخت پروتز ثابت. و قيمت نيز بستگي‌به‌ تعداد روکش هاي مورد‌نياز تفاوت ميکند.‌ همينطور اگر بيمه‌تکميلي داشته باشيد طبق تعرفه قراردادتان عمل خواهد‌شد بصورت کل 2-3 م براي هر واحد‌ و بستگي به‌تعداد روکش‌مورد‌نياز

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 106 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک در تهران