۲۷
۷۰
خانــم

مشکل تنفسی ناشی از استرس؟

سلام دکتر من حدود یکسال و خرده ای پیش بدلیل تنگی نفس به متخصص آسم و آلرژی مراجعه کردم مشکلم این بود که نمیتونستم نفس عمیق بکشم ایشون ازم تست گرفت گفت ریه سالمه مشکل تنگی نفس عصبی است و برای من سیتالوپرام 20 تجویز کردند فکر میکنم گفتند 30 تا ولی تو دفترچه 60 تا هست انگار و گفتند اینارو بخور. گفتم کی قطع کنم؟ گفت من 30 تا نوشتم اما هر وقت دیدی خوب شدی قطع کن راستش من این قرص رانخوردم چون هم حس میکنم مشکل اعصاب اصلا ندارم و البته اطرافیانم هم تایید میکنند فقط شاید استرسم بالا باشه اونم گاهی و هم اینکه در نت عوارض این دارو را خواندم و کلی ترسیدم گفتم منکه چیزیم نیست حالا بخورم مشکل دار میشم و البته در نت نوشته بود نباید در ابتدا بصورت کامل خورد و یا یکدفعه قطع کرد که دکترم برخلاف اینها گفته بود خلاصه بخاطر همه ی این دلایل نخوردم و تنگی نفس هم روی من تا الان ماند ولی دیگه خسته شدم و میخوام سیتالوپرام را امتحان کنم میشه به من بگید اینطور که دکتر تجویز کرده عمل کنم یا نه یعنی از یک دونه کامل بخورم و هر وقت هم احساس کردم خوب شدم قطع کنم چون دوره ی مصرف یکی دو ماهه میباشد؟خیلی گیج و ناراحتم
چون من دانشجوی رشته ی بسیار سختی میباشم و خوانده ام که سیتالوپرام ذهن را از تمرکز می اندازد و من شدیدا برای رشته ام نیاز به تمرکز دارم‌‌‌‌‌‌...

5 پـاسـخ

  • سلام. مشکلات اعصاب وروان درمان نشده مشکلات تمرکز ايجاد ميکنند براي درمانشان بايد نزد متخصص اعصاب وروان دوره درمان که حداقل چندبن ماه است تکميل کنيد . اين بيماريها مانند سرماخوردگي نيستند که بمحض بهبودظاهري علايم دارو را قطع کنيد. به متخصص اعصاب و روان مراجعه کنيد تالزوم درمان را در شما بررسي کنند اين حجم از اضطراب و استرس در شما طبيعي به نظر نميرسد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(1)
  • سلام. اينکه متخصص ريه مراحل تشخيصي را انجام دادند و تشخيص داده اند که مسکل ريه نداريد بسبار خوب هست ولي شايد بهتر بود تجويز دارو را به متخصص مربوطه مي سپردند. به هر حال به نظرم بهتره حتما توسط يک روانپزشک ويزيت شويد تا بطور کامل در مورد نوع داروي مصرفي ، دوز مصرف و عوارض داروها کامل براي شما شرح داده بشه. با توجه به اينکه دانشجوي رشته سختي هم هستيد توصيه ميکنم جهت درمان مشکل خود حتما به روانپزشک مراجعه کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام. اينکه متخصص ريه مراحل تشخيصي را انجام دادند و تشخيص داده اند که مسکل ريه نداريد بسبار خوب هست ولي شايد بهتر بود تجويز دارو را به متخصص مربوطه مي سپردند. به هر حال به نظرم بهتره حتما توسط يک روانپزشک ويزيت شويد تا بطور کامل در مورد نوع داروي مصرفي ، دوز مصرف و عوارض داروها کامل براي شما شرح داده بشه. با توجه به اينکه دانشجوي رشته سختي هم هستيد توصيه ميکنم جهت درمان مشکل خود حتما به روانپزشک مراجعه کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام
    براي مشاوره حتما حضوري تشريف بياريد
    با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 320 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران