کرونا - عکس رادیولوژی و سی تی اسکن؟

سلام وقتتون بخیر عکس رادیولوژی و سی تی اسکن گرفتیم از ریه مامانم که پزشک گفتن ریه ایشون یه کم درگیره شده اما بتری نکردن و داروی خاصی هم ندادن فقط استامینوفن و ایروکاست و اسپری سابوتامول سوال بنده این هست که ایا با این داروها ریه مادرم بهبود پیدا میکنه یا خیر چه دارویی باید بخورن ک ریه بهبود پیدا کنه ممنون

1 پـاسـخ

  • سلام
    داروهايي که تجويز شده مصرف کنند. و در منزل تحت مراقبت باشند. نکات بهداشتي رو به دقت رعايت کنيد و تماس ايشان با بقيه افراد خانواده به حد اقد برسد. 48 ساعت بعد وضعيت ايشان را به من اطلاع دهيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 129 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران