درمان معتادی به شیشه؟

سلام، لطفا یک روانپزشک مجرب در تبریز برای درمان برادرم که معتاد به مصرف شیشه هست برایم معرفی کنید. متشکرم

2 پـاسـخ

  • با سلام
    مهمترين مورد جهت ترک، اراده و تصميم خود فرد مي باشد. بدين منظور که تا خود فرد تصميم به ترک نگرفته باشد، راه دشواري در پيش خواهد بود. جهت انتخاب پزشک نيز مي توانيد در اين سايت و يا سايت هاي مشابه و يا با مراجعه به دانشگاه علوم پزشکي شهر خودتان، پزشک را انتخاب نماييد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام
    براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 337 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران