درمانده شدم که با این نشانگان خلاصه در زیر, بایست به کدوم یک از 4 بخشمرتبط با رانشناسی و مغز و اصاب و روان و.. باید مراجعه کنم و با این مشکلات که خودم احساس نوعی علائم سایکوتیک رو می کنم و با توجه به سوابقی که عملا از 20تا الان که نزدیک 40 سالمه, هر کاری کردم تا راهنماییم کنم, بیشتر خفاکاری میکنند, لطفا راهنمایی؟

من یک آدم با 37 سال..وخودم فارغ التحصیل بیولوژیم و به نوعی می پذیرم که رگه هایی از خودشیفتگی در من وجود داشته (و شاید داره), به دلیل اینکه هم فیزیولوژی و هم COGNITIVE PSYCHOLOGY رو در حد اشراف وتسلط کارکردم و تمام آثار فرهیختان روان درمانی (سایکو آنالیزیس) و فروید و یونگ و... بقیه رو هم کاملا خوندم, و اینتر دیسیپلینری کار میکنم اما
احساس می کنم طبق گذشته کاویهای خودم از طریق مادرم, دچار تشنج میشدم و همچنین از 4 نفری که خواهر و برادریم, دست کم 2 نفرمون این حملات رو تجربه کردیم. اما به گواهی مادرم و... این تشنج ها حداکثر تا سن 5یا6 سالگی ادامه داشت و دیه قطع میشدند...
اما من بخاطر فشارهای روانی و عقیدتی در راه اندیشه ورزی در سال اول دانشگاه تجربه ای شبیه صرع رو تنها و بین خوابگاهها گذروندم... و تکرار این تجربه شاید هر1 یا 2 سال برام اتفاق میفتاد. البته الان 7-8 ساله که رخ نداده, ...
از طرف دیگه احساس میکنم یه مواردی رو از اختلالات روانی من, به روی خودشون نمیارن تا من جستجوگری نکنم, من نزدیک 20 سال هست با استعمال و سوء استعمال از داروهایی مثل(آلپرازولام) با دوز 10 میلی سعی دارم استرسهامو پنهان کنم و بعد از رفع آثار دارو هیچ تجربه ای از اینکه چه کارهایی انجام دام رو بعد از رفع آثار مصرف به یادم نمیاد....
{البته 2-1} تجربه دارم مثل استنشاق گیاه در کودکی 4-5 سلگی پیام نمیداد
2- احساسی دیگه حاکی از ابتلا به اختلالات دو شخصیی و پلار هست,. ضمنا چند بارم با مصرف بالای 200-30 میلی از آلپرازولام, سعی در خود کشی داشتم که نشد
الان دارم کمش میکنم تا شاید قطع وابستگی رو در پی داشته باشه, اما به کمک "کووتیاپین" (که مصرف 100 میل اون برام سمی شده ) و با دوز 25 در کنارررر خود راحت دست پیدا میکنم
نکته:: بعد از مدتنی استعمال تریاک و... الان مصرف متادون (15میلی در روز) دارم و از شرایطم راضیم, اما تن به هیچ کاری نمیدم و نه پژوهشی, نه نگارشی.... چون ترسم از اینه که تا نزدیک اپلای بورسیه تو لوزان و... رفتم, نمیدونم چه کاری باید بکنم
ضمنا 1 فرزند8 ساله دارم, اما بدلایل مشکلات مالی از همسرم جدا زندگی می کنیم.... کمک لطفا...

1 پـاسـخ

بازدید : 129 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران