اختلالات خواب؟

من دچاربیخوابی هستم مدت 3سال هست درگیرم یک مدت داروخوردم بهترشدم .دوباره دوهفته ای هست که من شبانه روز2-3ساعت می خوابم به شدت پاهایم بیقراره.کلا من خواب خوبی ندارم وزندگی ام دچاراختلال شده

1 پـاسـخ

  • سلام بيخوابي تقريبن هميشه نتيجه بيملري اعصاب وروان است و‌خودش بيماري نيست يلکه علامتي از بيماري ديگرست که بايد با داروي مناسب وبمدت کافي درمان شود تا مشکل خ‌واب از بين برود داروهاي خواب اور و ارامبخش چاره کار شما نيستند. به متخصص اعصاب و‌روان بزاي درمان دزست مراجعه کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 66 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران