۱۹
۸۸
خانــم

احساس افزایش حجم در سینه ها همراه با کمی خارش ؟

سلام خسته نباشید.
من هر چند وقت یه بار با این مشکل روبه رو میشم. ولی زمان مشخصی نداره.
سایز هر دو سینه ام افزایش پیدا میکنه و گاها هم دچار خارش میشه. احساس خارش عمدتا مربوط به قسمت های اطراف نوک سینه و قسمت پایینی سینه میشه. و به تعداد خیلی محدود (3 الی 4 تا ) هم قسمت های قرمز رنگ، روی قسمت های بالای سینه و مابینشون میبینم که شبیه پوست ضربه خورده است. انگارکه مویرگ های زیر پوستی، یه حالت ضربه خوردگی داشته باشن. درد شدیدی ندارم ولی به علت حالت ورمی که داره؛ بصورت خیلی خفیف،درد هم احساس میکنم .
پوست سینه م یکم حال پاره شدگی داره .( شبیه شکم زنان باردارهست که در اثر تورم پاره شده ). البته این پارگی مربوط به الان نیست . خیلی وقته اینجوری شده.
اخیرا متوجه رشد موهای زائد روی سینه ام شدم و هر بار که با اپلاسیون یا حتی موچین برش میدارم، موقع رشد مو یه جوش چرکی تقریبا متوسط ایجاد میشه و مو از داخلش بیرون میاد .اکثرا هم خودم باید جوش فشار بدم و مو رو به سمت بیرون بکشم چون معمولا به سمت داخل پوست خم میشه و همون زیر می مونه که دردش بیشتره.
در قسمت مابین دو سینه ( دقیقا وسط دنده ها ) دائما حالت جوش زدگی دارم و بعضی وقت ها در زیر پوست بصورت توده های سفت ، بزرگ و دردناک هستن. همیشه باید بین دو تا سینم دست ما کاغذی بزارم تا به هم نخورن. فکر میکنم اینجوری یکم بهتر میشه ولی دوست ندارم دائما دستمال بین سینه هام باشه.
سعی کردم بصورت دقیق توضیح بدم که بدون معاینه و مراجعه حضوری هم بتونید راهنمایی کنید.
قبلا یکبار به پزشک مراجعه کردم که البته متخصص نبودن .
چون نمیدونستم پیش چه دکتری باید برم ، به پزشک عمومی مراجعه کردم .
خیلی ازتون عذر میخوام. نمیدونم این مطلب تا چه حد درسته ولی چون فقط تورم و پارگی سینه هام بهشون گفتم ؛
بهم گفت به سنم مربوط میشه و باید به مسائل و روابط جنسی فک نکنم که تحریک نشن.
همین ...
ممنون میشم اگه کمکم کنید .

1 پـاسـخ

  • سلام دوست عزيز تغييرات سايز سينه با تغييرات هورموني بدن، امري کاملا طبيعي ست.استرياها يا همان چين و شکنهاي پوستي هم دراثر رشد سينه اتفاق ميفتد و درماني ندارد. جوشهاي پوستي هم به علت پوست چرب هست و به بافت سينه ارتباطي نداردو ميتونيد براي اين مشکل به متخصص غدد براي بررسي اختلالات هورموني و سپس متخصص پوست مراجعه کنيد. اگرسينه هابزرگ هستند و باعث عرق جوش ميشوند، هم با جراحي ماموپلاستي، ميشه سايز سينه رو کم کرد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 107 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي پستان در تهران