درد شدید پاها و دست ها بخاطر بیماری اختلالات اظطرابی فراگیر؟

مادر بنده دچار بیماری اظطراب فراگیر هستند و دکتر اسدی براشون داروهای بوسپیرون 5 ، ترانکوپین 25 ،پرانول 10 ،کلومیپرامین 50 ، دولوکستین 30 و آلپرازولام 0.5 تجویز کردن اما الان بیشتر از 1 ماهه ک مصرف میکنند و اصلا خوب نمیشن ......
درد شدید از زانو ب پایین و از دست ها از شونه به پایین دارن و با مصرف این داروها خیلی میخوابن طوری ک چند دقیقه ب زور بیدار میشن و نمیتونن رو پاشون وایسن و یا حتی یه کاری رو انجام بدن خیلی هم سردشونه الان نزدیک 5 ماهه اینطور ان و بیشتر از یک ماهه ک اینارو مصرف کردن اما باز دارن بدتر میشن
ما چیکار میتونیم بکنیم ...؟؟ لطفا راهنمایی مون کنید

4 پـاسـخ

بازدید : 222 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران