آیا مشکوک به کرونا هستم یا نه؟

سلام آقای دکتر بنده حدود یک ماه میشه بدن درد وبی حالی وسر درد اما بدونه تب ودراین اخرها گاه گاهی سرفه دارم البته ناگفته نماند حدود یک ماه بیش رفتم دکتر به خاطر معده و اندسکوبی گرفتن میکرب معده و زخم معده تشخیص دادن. باتشکر

1 پـاسـخ

  • سلام ،
    مطمئنم بيماري نداريد، کرونا نداريد. شايد استرس و اظطراب داريد، لطفا نگراني را از خودتان دور کنيد اگر تغييري در علايم ايجاد شد به من اطلاع دهيد. مي توانيد در محيط منزل قدم بزنيد. مايعات زياد بنوشيد و نفسهاي عميق بکشيد. شما و همه ما بايد به روزهاي بهتر در سال جديد اميدوار باشيم.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 173 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران