اختلال در خواب و هجوم افکار خودکشی و ناامیدی؟

با سلام،
من 25 سالمه و حدود 1 ساله که مشکل خواب دارم، دیر خوابم میبره و گاها چند شب پشت سر هم نمیتونم بخوابم، با اینکه بدنم و چشمام خسته میشه و خوابم میاد ولی اصلا خوابم نمیبره، و تو ذهنم فقط با خودم حرف میزنم در مورد آینده ، گذشته، در مورد همه چی و نهایتا ختم میشه به اینکه بهترین راه حل خودکشیه و شروع میکنم به تصور روزی که این کار رو انجام دادم،توی دفترچه یادداشتم اکثرا محتوای مثبت و خوبی مینویسم و آرزو هامو، ولی ممکنه چند روز بعد کاغذو از دفتر جدا کنم و بندازم دور
وقتی عکسای کودکیم رو نگاه میکنم ناخودآگاه اشک میریزم و میگم چطور دلت میاد این بچه رو بکشی.
البته این افکار خودکشی همیشگی نیست گاها میاد ولی از همان بچگی به عنوان یه آپشن تو ذهنم بود، تو استخر کنار آب که وایمیستادم تصور میکردم خودم انداختم تو قسمت عمیق و یه بار هم یه کارد میوه گذاشته بودم زیر بالشتم که مامانم پیدا کرد و دعوام کرد

این افکار و ناراحتی و تصورات خودکشی گهگاه زیادتر میشن و درست مول یهک سد بین خودم و اراده ام میشه دیگه واقعا خسته شدم
چند ماه پیش تماس گرفتم گفتند شما تشریف ندارید، میخاستم حضوری بیام

1 پـاسـخ

  • سلام فائزه جان. خيلي ممنونم از توضيح خوب و واضحتون. اين حالاي که الان مي فرمايند افسردگي است که بخاطر کمبود هورمون ها ،يکي از مشکلاتي که ايجاد ميکنه مشکلات خواب هست و در صورت بخواب رفتن با کابوس دچار ميشن،و اينکه ميفرمايند يه پس زنيته خودکشي ونار استخر و يالب پنجره حتي که البته من اضافه ميکنم،افکار وسواس گونه است که آدم هي ميگه تو خودش مي اندازم و بعد بقيه ماحرا از جلو چشماش ميگذره.بله شما حق دارين،من بخاطر مسايل شخصي فعلا حضوري نيستم،ولي مسله شما نبايد به بود و نبود من وابسته باشد،توصيه من مراجعه حضوري به مرکز ارديبهشت تبريز و ويزيت توسط جناب آقاي دکتر صدقي هستن که در سبک و سياق من کار مي کنند و در صورت تمايل مشاوره تلفني. لطفا در هر صورت زمان را جدي بگيريد. من و تيم ارديبهشت حتما و حتما با کمال ميل در خدمتت هستيم فائزه جان. مراقب خودت باش.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(1)
بازدید : 90 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران